Interesse in rolluiken?


Vergelijk gratis offertes & bespaar op de kosten!


Gratis offertes vergelijken!

Rolluiken As

De laatste jaren zijn rolluiken in As steeds gewilder. Wilt u graag nieuwe zonnewering en uw privacy en veiligheid vergroten? Rolluiken zijn dan de alles-in-1 oplossing! Bovendien zorgt een rolluik voor een verbeterde isolatiewaarde van uw huis. In de zomer blijft de warmte buiten, terwijl rolluiken in de winter de warmte juist binnenhouden. Op zoek naar een rolluikspecialist?

Start gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina leest u alles over verschillende soorten rolluiken en de mogelijke materialen en kleuren. Bent u benieuwd naar de prijzen van rolluiken?


Op zoek naar rolluiken?

Wilt u een rolluiken laten plaatsen of zijn uw rolluiken aan vervanging toe?

Gratis offertes aanvragen!

Vul het formulier in en u ontvangt vrijblijvende offertes van rolluikenexperts uit uw regio.

Besparen op de kosten!

Vergelijk de offertes en bespaar op de totaalkosten voor het laten monteren van rolluiken!rolluiken As

Rolluiken: meer privacy, tegen inbraak & zonwering

Veel mensen kiezen voor opbouwrolluiken of andere rolluiken vanwege de verhoogde privacy. Inkijk van de buren, of via de straat is onmogelijk. Bijkomende voordelen zijn dat voorzetrolluiken inbraakwerend zijn en de isolatiewaarde van uw woning verhogen. Maar ook voor zonwering is een rolluik een uitstekende keuze.

Met rolluiken profiteert u van de volgende voordelen:

 • De privacy van uw huis wordt verhoogd, doordat inkijk vanaf de straat niet meer kan.
 • Profiteer van een betere warmte-isolatie in huis én een verbeterde geluidsisolatie.
 • In de zomer zorgen luiken voor zonwering en een aangename koelte in huis.
 • Rolluiken zijn moeilijk te forceren, waardoor uw woning veiliger wordt.

Schakel een rolluikspecialist in voor het plaatsen van uw rolluiken.

Rolluiken op maat As

Rolluikexperts leveren inbouwrolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken in verschillende standaardmaten. Bij inbouwrolluiken en rolluiken die u op het raamkozijn laat plaatsen, is het belangrijk dat de afmetingen van het rolluik precies overeenkomen met de grootte van uw raam. Passen standaard rolluiken niet? Dan is het mogelijk om rolluiken op maat in As te laten maken.

Pas uw rolluik op maat geheel aan uw wensen aan!

Bij rolluiken op maat bepaalt u niet alleen de exacte afmetingen, maar kiest u ook het beste materiaal en de kleuren van de rolluikkast, zijgeleiders en lamellen. Daarnaast kiest u voor handmatige of elektrische rolluikbediening. Een rolluikexpert vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

soorten rolluiken

Wat kosten rolluiken?

Bent u benieuwd naar de prijzen van voorzetrolluiken? Het is lastig om exacte prijzen te geven van inbouwrolluiken of opbouwrolluiken, omdat deze van verschillende factoren afhankelijk zijn. In de volgende prijstabel vindt u daarom gemiddelde rolluik prijzen, zodat u weet met welke bedragen u ongeveer rekening kunt houden.

Wat kosten rolluiken?

In de prijstabel op de pagina kunt u bijvoorbeeld zien dat een voorzet- of opbouwrolluik van 100 bij 100 centimeter, met handmatige bediening, tussen €105,- en €130,- per rolluik kost.

Liever elektrische bediening? Dan betaalt u voor een opbouwrolluik met dezelfde grootte gemiddeld tussen €225,- tot €250,- per rolluik. Liever inbouwrolluiken? Dan betaalt u tussen €225,- tot €235,- per rolluik. In de prijstabel ziet u meer prijsvoorbeelden.

Besparen op de kosten? Gratis offertes vergelijken!

Rolluik: kosten 2024

Rolluiktype
(aluminium lamellen)
Maat
(centimeters)
Bediening
(handmatig of elektrisch)
Gemiddelde prijs *
(exclusief montage)
Voorzet/ Opbouw100×100Handbediening (band)€105,- tot €130,-
Voorzet/ Opbouw100×100Elektrische Somfy motor€225,- tot €250,-
Voorzet/ Opbouw100×200Handbediening (band)€155,- tot €205,-
Voorzet/ Opbouw100×200Elektrische Somfy motor€285,- tot €340,-
Inbouw100×100Handbediening (band)€105,- tot €115,-
Inbouw100×100Elektrische Somfy motor€225,- tot €235,-
Inbouw100×200Handbediening (band)€175,- tot €195,-
Inbouw100×200Elektrische Somfy motor€300,- tot €320,-

*Let op: dit is een gemiddelde prijs. De exacte prijzen hangen af van diverse factoren, denk aan de exacte afmetingen, de kleuren, type bediening, type geleider en eventuele toebehoren. De genoemde prijs is inclusief btw, maar exclusief montagekosten. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Welke factoren bepalen de prijs van een rolluik?

Wanneer u (elektrische) voorzetrolluiken laat plaatsen op uw woning, zult u zien dat de prijzen door verschillende factoren beïnvloed worden. Inbouwrolluiken hebben bijvoorbeeld een hogere kostprijs dan voorzetrolluiken of opbouwrolluiken.

Daarnaast is het soort bediening waar u voor kiest van grote invloed op de kostprijs. Het automatiseren van de luiken, of elektrische besturing brengt een meerprijs met zich mee. Ook is het materiaal bepalende voor de uiteindelijke totaalprijs. Kijk altijd naar de kwaliteitslabels, die zeggen veel over de levensduur, isolatiewaarde en inbraakbeveiliging

De volgende factoren zijn van invloed op de prijs van rolluiken in As:

 • Materiaalkeuze
 • De rolluiksoort en de afmetingen
 • Bediening
 • Montagekosten
 • Extra opties

Besparen op de kosten van rolluiken?!

Vraag kosteloos offertes aan, vergelijk ze en kies de voordeligste rolluikexpert uit As.


Welke soorten rolluiken zijn er?

Als u rolluiken wilt kopen, heeft u keuze uit vele soorten rolluiken. Er bestaan voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken. Welke van deze soorten het meest geschikt is voor uw woning, is afhankelijk van uw woning en uw budget.

Inbouwrolluiken worden vooral in nieuwbouwwoningen geplaatst en voorzetrolluiken op monumenten. Bij bestaande woningen wordt vaak voor opbouwrolluiken gekozen.

Op deze pagina kunt u alles lezen over verschillende rolluiksoorten. Wilt u besparen op het installeren van nieuwe rolluiken? Vraag gratis offertes aan!


Voorzetrolluiken As

Wilt u liever voor het monteren van rolluiken liever geen hak- en breekwerken laten uitvoeren aan uw woning, of is dat in uw monument niet toegestaan? Dan zijn voorzetrolluiken in As de beste keuze. Dat de kast volledig zichtbaar is aan de buitenkant van uw woning is een van de weinige nadelen van dit type rolluik. Daar staat tegenover dat een specialist de plaatsing van rolluiken snel uitvoert.

Er zijn nog meer voordelen!

U kiest of u de omkasting op het raamkozijn of juist op de gevel wilt laten plaatsen. Ten slotte is de lagere prijs een reden waarom veel mensen voor voorzetrolluiken kiezen. Voor een voorzetrolluik van 1 bij 1 meter betaalt u gemiddeld €105,- tot €250,- per rolluik.

Inbouwrolluiken As

Inbouwrolluiken in As zijn vooral geschikt bij nieuwbouwpanden, of bij een grote renovaite. Dit komt omdat de omkasting van een inbouwrolluik volledig in de gevel wordt weggewerkt, waardoor ze optimale verduistering bieden. De rolluikkast wordt in een uitsparing boven de ramen geplaatst, waarna de uitsparing wordt dichtgemaakt met bakstenen of een pleisterlaag.

Waar houdt u rekening mee?

Wanneer u inbouwrolluiken in een bestaande woning laat plaatsen, moet u rekening houden moet de isolatie van uw woning. Door de rolluikkast van binnen te isoleren, voorkomt u koudebruggen bij de uitsparingen in de gevel.

Een inbouwrolluik van 1 bij 1 meter kost gemiddeld tussen €105,- en €195,- per rolluik.

Opbouwrolluiken As

Opbouwrolluiken in As bieden evenals inbouwrolluiken een prima verduistering en privacy, en zorgen daarbij ook nog eens voor een uitstekende isolatie. Van opbouwrolluiken kunt u de lijst wel zien, maar minder goed dan bij voorzetrolluiken. Bij opbouwrolluiken vormen het raam en rolluik één geheel, doordat de rolluikkast gedeeltelijk is weggewerkt achter de gevelstenen.

Wanneer zijn opbouwrolluiken een goede keuze?

Opbouwrolluiken worden meestal op bestaande woningen gemonteerd, waar boven de ramen niet genoeg ruimte voor inbouwrolluiken is. Opbouwrolluiken zijn in meerdere kleuren, designs en van diverse materialen te bestellen. Voor een opbouwrolluik van 1 bij 1 meter betaalt u gemiddeld €105,- tot €250,- per stuk.

elektrische rolluiken

Elektrische rolluiken As

Opbouw-, inbouw en voorzetrolluiken zijn allemaal te combineren met een gemakkelijke elektrische rolluikbediening. De luiken worden dan aangedreven door een rolluikmotor, die u met een draaischakelaar, sleutelschakelaar, afstandsbediening of smartphone bestuurt. Veel mensen kiezen voor elektrische rolluiken omdat deze gecombineerd kunnen worden met een tijdschakelaar.

Combineer uw rolluiken met domotica!

Met een domotica-systeem wordt de besturing en het automatiseren van uw voorzet- of opbouwrolluiken heel gemakkelijk. U stelt met een app op uw smartphone bijvoorbeeld in dat de luiken automatisch sluiten na zonsondergang of op een vaste tijd. Een rolluikspecialist uit As vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

Kosten elektrische rolluiken 2024

Type bedieningGemiddelde prijs*Omschrijving
Wandschakelaar€75,- tot €150,-Schakelaar aan de wand in uw woning
Sleutelschakelaar€75,- tot €170,-Schakelaar met sleutel voor meer veiligheid
Tijdschakelaar€75,- tot €170,-Automatisering van het openen en sluiten met ingestelde tijden
Afstandsbediening€175,- tot €250,-Losse afstandsbediening met draadloze verbinding
App op smartphone€175,- tot €250,-Bediening via uw telefoon, waar u ook bent

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.


Elektrische rolluiken in As laten installeren?

Schakel een rolluikexpert in! Vergelijk kosteloze offertes en bespaar.Meer informatie over:


heroal rolluik

Heroal rolluiken

creon rolluik

Creon rolluiken

rolluik harol

Harol rolluiken

rolluikmerken

Rolluiken merken

rolluik herstellen

Rolluiken herstellen

inbouwrolluik

Inbouwrolluiken


rolluik As

Rolluikbediening: elektrisch of handmatig?

Hoe wilt u uw rolluiken bedienen? Manueel uw voorzetrolluiken bedienen is uiteraard de goedkoopste oplossing. Dit doet u met een lint, koord, stang of veeras. Wenst u meer comfort? Kies dan voor elektrische bediening of het automatiseren van uw rolluiken.

Elektrische bediening kan via een rolluikschakelaar of een afstandsbediening. Middels regen- en zonsensoren is het automatiseren van uw rolluiken mogelijk.

 • Voor manuele bediening betaalt u gemiddeld tussen €10,- en €30,-, exclusief montage.
 • Een elektrisch bedieningssysteem kost gemiddeld tussen €75,- en €250,-, exclusief montage.

Lees hieronder meer over rolluikbediening.

Handmatige bediening

In As wordt vooral bij kleine ramen gekozen voor een handmatige bediening. U bedient het rolluik het koord of de band van een koordopwinder of koordopwinder naar beneden te trekken. Daarnaast is heeft u keuze uit een zwengel of slingerstang om de rolluiken te openen en te sluiten.

De bediening wordt aan de binnenkant van uw woning gemonteerd, zodat u er altijd goed bij kunt. Het voordeel van deze manier van bedienen is dat dit de goedkoopste optie is. Daarnaast heeft u nooit last van elektrische storingen.

Elektrische bediening

De meeste klanten kiezen voor elektrische bediening van hun voorzet- of inbouwrolluiken. Elektrische rolluiken zijn minder goed open te breken, waardoor ze inbraakwerend werken. Met elektrische bediening kiest u voor gemak en heeft u veel verschillende opties.

Welke elektrische bediening wilt u?

Kies er bijvoorbeeld voor uw elektrische luiken te bedienen met een schakelaar binnen in huis. Of ga een stapje verder en kies voor een afstandsbediening. Nog een stapje verder? Tegenwoordig is besturen en automatiseren ook mogelijk via een app op uw smartphone.

Een rolluik automatiseren met een rolluikmotor

HHeeft u handmatige opbouwrolluiken, maar heeft u liever een elektrische besturing? Het is dan niet nodig om nieuwe luiken te kopen. Een rolluikexpert vervangt dan het oprolmechanisme door een speciale rolluikmotor. Het is voor een goede werking belangrijk dat u de vakman het nieuwe systeem goed laat afstellen.

Na het afstellen bestuurt u uw opbouwrolluiken met een app op uw smartphone. Met deze app is automatiseren ook mogelijk. Het automatiseren van een rolluik is vaak goedkoper dat u denkt.

Schakel voor een goede montage en juist afstellen altijd een vakkundige specialist in.

rolluiken plaatsen

Rolluiken plaatsen As

Vaak vergelijken mensen het plaatsen van een rolluik in As met een plaatsen van zonwering, zoals een knikarmscherm. Bij het plaatsen van inbouw- of voorzetrolluiken komt echter veel meer kijken. Er moeten meerdere onderdelen geplaatst worden, en het afstellen is een lastige klus. Goed afstellen is belangrijk om te voorkomen dat de lamellen te ver doorzakken of juist te ver opengaan.

Waarom een vakman inschakelen?

Een rolluikspecialist heeft ruime ervaring in het plaatsen en demonteren van voorzetrolluiken. Met een verkeerde plaatsing riskeert u schade aan het rolluik of aan uw woning. Met een vakman bent u verzekerd van een foutloze plaatsing op het raamkozijn of op de muur.

Wilt u gelijk weten wat het laten monteren van nieuwe rolluiken u gaat kosten? Vraag dan gratis geheel vrijblijvende offertes aan via het offerteformulier. Binnen enkele dagen ontvangt u dan tot maximaal 5 aantrekkelijke prijsopgaven van rolluikenexperts uit uw omgeving.

Rolluik plaatsen op het raamkozijn

Eén van de mogelijkheden voor opbouwrolluiken en voorzetrolluiken is montage op het raamkozijn. De vakman begint dan met boren van kleine gaten in het kozijn, waar door de bediening naar binnen gaat. Als eerste plaatst hij de rolluikkast en de zijgeleiders op de raamkozijnen. Als die goed vastzitten, plaatst de vakman de lamellen, de rolluikmotor en de bediening.

Als laatste is het belangrijk dat de specialist uw rolluik goed afstelt. Met speciaal gereedschap zorgt hij ervoor dat de lamellen precies ver genoeg in- en uitrollen. Na het afstellen is uw voorzet- of opbouwrolluik klaar voor gebruik!

Rolluik plaatsen op de muur

Naast op het raamprofiel, kunt u er ook kiezen voor een montage van voorzetrolluiken op de muur. Het rolluik omvat dan ook het raamprofiel. Het voordeel daarvan is dat u de zijgeleiders en de rolluikkast niet ziet vanuit uw woning.

De vakman begint de montage van voorzetrolluiken door kleine gaten in de gevel te boren. Hij plaatst eerst de kast en de zijgeleiders en daarna de lamellen, de rolluikmotor en de besturing. Wanneer het rolluiksysteem goed is afgesteld, kunt u het in gebruik nemen.


Rolluiken laten plaatsen?

Vraag vrijblijvend kosteloze offertes aan met scherpe prijzen!


Video: waarom kiezen voor rolluiken?


Rolluiken prijzen inclusief montage

Eén van de factoren die de prijzen van voorzet- of inbouwrolluiken bepalen is de kosten voor montage. Iedere rolluikexpert uit As hanteert andere montagekosten. Door te vergelijken kunt u veel besparen! In de volgende prijstabel vindt u gemiddelde prijzen voor de montage van rolluiksystemen.

Wat kosten rolluiken?

Voor de montage van een handbediend of elektrisch rolluik betaalt u tussen €95,- en €175,- per rolluik. Wilt u het rolluik met een tijdschakelaar laten monteren? Ga dan uit van een gemiddelde prijs tussen €150,- en €225,- per rolluik. In de volgende prijstabel vindt u meer prijsindicaties.

Montage rolluiken: kosten 2024

WerkzaamhedenPrijs*
Opmeten€50,-
Monteren handbediend of elektrisch rolluik€95,- tot €175,-
Monteren handbediend of elektrisch rolluik op een dakkapel€150,- tot €205,-
Monteren elektrisch rolluik met tijdschakelaar€150,- tot €225,-
Monteren elektrisch rolluik met tijdschakelaar op dakkapel€200,- tot €250,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Voor exacte prijzen vraagt u kosteloos offertes aan.


De beste prijzen voor het installeren van rolluiken?

Vergelijk offertes en vind de goedkoopste rolluikmonteur uit As.


Rolluiken afstellen

Eén van de redenen waarom u best een vakman inschakelt voor het plaatsen van voorzetrolluiken, is dat het afstellen een lastige, maar belangrijke klus is. Goed afstellen is nodig om ervoor te zorgen dat u rolluik soepel opent en sluit en de bediening goed werkt.

Het afstellen van rolluiken is een klusje dat heel precies komt. Schakel daarom altijd een specialist uit As in. Een rolluikexpert beschikt over de juiste gereedschappen en heeft ruime ervaring om het afstellen goed uit te voeren.

Hulp nodig bij het afstellen van uw rolluiken? Vraag vrijblijvend en kosteloos offertes aan via het offerteformulier.

rolluiken herstellen

Rolluiken herstellen As

Elektrische en manuele bediende rolluiken gaan lang mee. Toch kan het van tijd tot tijd nodig zijn om een bepaald onderdeel te herstellen met een reparatie. Er kunnen problemen ontstaan met de rolluikmotor, de rolluikband kan knappen of de lamellen vertonen beschadigingen. U wil dan natuurlijk dat er snel een specialist bij u op de stoep staat voor de reparatie. Deze problemen ontstaan vaak door slijtage of verkeerde montage. H

Heeft u een specialist nodig om uw rolluiken te herstellen in As? Via ons netwerk komt u in contact met een bedrijf dat u met de reparatie helpt. Weet u niet of een reparatie of het herstellen van de rolluiken nog de moeite waard is? De specialist geeft u graag advies.

Veelvoorkomende herstellingen

Hoe goed u de rolluiken ook onderhoudt, er bestaat altijd de kans op een beschadiging. De meest voorkomende herstellingen van luiken zijn de vernieuwing van de elektrische bediening, of het vervangen van het koord waarmee u een luik naar beneden laat.

Is er een grote beschadiging ontstaan aan bijvoorbeeld de rolluikmotor en het rolluiksysteem? Dan is het waarschijnlijk moeilijk deze te herstellen, of zal dit hogere prijzen met zich meebrengen dan deze te demonteren en een nieuw exemplaar te plaatsen. Laat daarom altijd een erkend vakman uit de regio de schade analyseren. Deze kan u informeren over de mogelijkheden en de prijzen die daaraan verbonden zitten. Op basis hiervan kunt u vervolgens de passende keus maken.


Rolluikexpert in As gezocht?

Vind snel een expert voor uw rolluiken!


Welk materiaal voor een rolluik?

Wilt u rolluiken laten plaatsen op uw huis? Eén van de keuzes die u dan moet maken is de materiaalkeuze. Ieder materiaal heeft eigen voor- en nadelen en een eigen prijs.

Kies voor sterk en inbraakwerend aluminium, budgetvriendelijk en duurzaam pvc of voor natuurlijk en authentiek hout.

Wilt u meer weten over de eigenschappen van ieder materiaal? Lees snel verder op deze pagina.

Op zoek naar een expert in rolluiken? Vul het offerteformulier in en bespaar direct!

materialen rolluiken

Ga nu naar:Pvc rolluiken

Waar tot een aantal jaar geleden hout nog het meest populaire basismateriaal vormde voor woononderdelen, is tegenwoordig pvc zeer populair. Het grote voordeel van pvc is dat het een relatief goedkoper oplossing vormt, zeker wanneer u kijkt naar de levensduur van het materiaal.

Pvc blijft minimaal 40 jaar in een prima staat, mits u zorgt voor het juiste onderhoud. Schoonmaken is eenvoudig. Het nadeel van pvc is dat het soms verkleurt en dat het bij schade lastig is te herstellen. Voordeel van pvc is wel dat u het in vele kleuren en designs kunt bestellen, zodat de uitstraling altijd bij uw woning aansluit.

De gemiddelde prijs van een rolluik van pvc ligt tussen de €100,- en €400,-, inclusief btw. Dit is de kale prijs zonder montage en extra opties zoals elektrische bediening. Inclusief montage beginnen de prijzen bij €280,- per rolluik. Vanzelfsprekend is de prijs daarnaast sterk afhankelijk van de afmetingen van de rolluiken die u laat monteren

Rolluik van aluminium

Een materiaal dat met name veel bij de bouw van kantoorpanden, fabrieken en andere bedrijven gebruikt wordt is aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het over een zeer grote draagkracht beschikt, terwijl het materiaal zelf vrij licht is. Rolluiken van aluminium zijn dan ook in grotere afmetingen te bestellen, zonder dat hiervoor een extra versteviging aan de gevel moet worden verzorgd.

Een ander positief punt van aluminium is dat het een uitstekende isolatiewaarde kent. Tot slot is ook de inbraakveiligheid gewaarborgd met grote aluminium rolhekken voor de ingang van uw winkel of bedrijfspand in As.

Een opbouw- of voorzetrolluik van aluminium heeft u voor een prijs tussen de €105,- en €130,-. Dit is de prijs exclusief montage en het gaat dan om een exemplaar van 1m bij 1m met handmatige bediening. Voor hetzelfde exemplaar met elektrische bediening beginnen de prijzen bij zo’n €255,- per rolluik exclusief montage.

Houten rolluiken

Hoewel het tegenwoordig niet meer zo gebruikelijk is om voor inbouw- of opbouwrolluiken van hout te kiezen, is het nog steeds een optie. Het grote voordeel van hout is dat het eenvoudig te herstellen is. Mocht er schade ontstaan, dan is dit eenvoudig te herstellen, in tegenstelling tot beschadigingen van aluminium en pvc.

Het nadeel van houten woononderdelen is dat deze veel onderhoud vereisen. Zo dient u deze elke vijf jaar te schuren en schilderen, en is het na 20 jaar noodzakelijk om onderdelen te vervangen om de kwaliteit te waarborgen. Hierdoor ligt ook de relatieve prijs voor het hout vrij hoog.

Omdat houten rolluiken niet meer veel worden geplaatst, varieert de prijs per aanbieder enorm. Hou rekening met een prijs vanaf €225,- per m² inclusief btw voor rolluiken van onbewerkt Noors grenen hout. Wilt u meer weten over de exacte prijzen van houten rolluiken? Vraag dan gemakkelijk vrijblijvende offertes aan via het offerteformulier.

rolhekken As

Rolhekken voor uw bedrijf

Rolhekken vormen tegenwoordig een elegant onderdeel van bedrijfspanden in As. Rolhekken bieden een uitstekende bescherming tegen inbraak en vandalisme. Rolhekken zijn in diverse materialen te bestellen: van pvc tot en met gegalvaniseerd staal. Daarnaast bestaan er vele decoratieve opties, denk aan ophefbeveiliging, vensterglas en gekleurde sierstrips.

Staat uw bedrijfspand op een inbraakgevoelige locatie? Overweeg dan een stalen, gesloten rolluik. Hoewel de meeste klanten kiezen voor het automatiseren van hun rolhek, is het tevens een optie om deze handmatig te laten zakken.

Voor de beste prijzen kunt u het offerteformulier kosteloos invullen.

Alle rolluik merken

Meer weten over alle merken die rolluiken leveren? Hieronder hebben we een overzicht van alle bekende rolluikmerken.

Heroal

De Heroal rolluiken staan bekend om de hoge kwaliteit. Heroal is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Een voorbeeld is de RS Hyrbrid. Zoekt u een rolluik en zonwering ineen? Dan is de RS Hybrid erg geschikt. Aan de buitenkant bestaat dit model uit een aluminium rolluik. Aan de binnenzijde zit een stoffen zonwering, hierdoor heeft het een sfeervolle uitstraling.

De prijs voor de Heroal RS38 (mini-e) van 1x1m, begint bij €118,- en loopt op tot €140,- inclusief btw.

Creon

De rolluiken van Creon hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding. Wij leveren uw Creon rolluiken volledig op maat. Met luiken op maat weet u zeker dat de luiken perfect in uw woning zullen passen. Van garagedeuren tot en met rolluiken met ingebouwde horren, de Creon producten hebben een uitstekende kwaliteit. Uw ramen en deuren worden eveneens door dit merk geleverd. Wel zo handig.

De prijzen voor Creon rolluiken van pvc beginnen bij €99,- per vierkante meter.

Harol

Zoekt u een ultrastil rolluik, of een rolluik dat uitstekend isoleert? Dan is Harol een goed merk. De Silensio is een voorbeeld van de nieuwste generatie rolluiken. Deze variant is ultrastil, waardoor u geen last heeft van het motorgeluid tijdens het elektrisch bedienen van uw rolluik. De ALU42 Thermo bevat superisolerende lamellen. De rolhekken van Harol worden tevens vaak geplaatst.

Een opbouw- of voorzetrolluik van Harol met handbediening kost gemiddeld tussen de €105,- en €130,- per vierkante meter.


Gratis - Vrijblijvend

Belisol

Wilt u diverse opties, kleuren, designs en hoge kwaliteit? Dan vormen de inbouwrolluiken of opbouwrolluiken van Belisol een goede optie. Of u nou één manueel rolluik zoekt, of tientallen elektrische inbouwrolluiken: er is altijd een Belisol rolluik die bij uw wensen en behoeften past. De rolluiken van Belisol leveren wij in alle RAL-kleuren. Zo past het gegarandeerd perfect bij de uitstraling van uw huis.

Een opbouwrolluik van Belisol is verkrijgbaar vanaf €105,- per m² inclusief btw, maar exclusief montagekosten.

Winsol

De rolluiken van Winsol zien er stijlvol uit. Daarnaast staat bij een Winsol rolluik de veiligheid en energiebesparing centraal. De versterkte onderlat en de veiligheidsgeleiders zorgen ervoor dat ongewenste bezoekers niet zomaar uw huis binnendringen. Combineer dat met het automatiseren van de luiken, en inbrekers denken dat u gewoon in uw huis bent. De buitenzonwering is in diverse RAL-kleuren te verkrijgen.

Winsol voorzetrolluiken van pvc zijn verkrijgbaar vanaf €100,- per vierkante meter.

Deceuninck

Het laatste merk dat wij veelvuldig plaatsen bij mensen is Deceuninck. De specialisten plaatsen de pvc-rolluiken snel en eenvoudig. Dat bespaart u enorm op montagekosten. Na installatie van de pvc-inbouwrolluiken of opbouwrolluiken is er weinig onderhoud nodig. Zo nu en dan reinigen, zonder schuurmiddel, is afdoende. Manueel bedienen, of toch volledig automatiseren? Het is bij buitenzonwering allemaal mogelijk.

Een aluminium rolluik van Decueninck heeft u al vanaf zo’n €110,- per m². Daarbij geld vaak, hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter.

keurmerken rolluiken

Keurmerken voor rolluiken

Wanneer u offertes vergelijkt, is het verstandig om op keurmerken te letten. Keurmerken staan voor kwaliteit en vaak ook voor duurzaamheid. Het ontbreken van een keurmerk betekent echter niet dat u geen kwaliteit geleverd krijgt. Voor luiken zijn er verschillende keurmerken.

Wilt u graag houten voorzetrolluiken? Dan is het belangrijk dat u de afkomst van het hout controleert. Het FSC-keurmerk laat zien dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Wilt u meer weten over dit milieuvriendelijke keurmerk? Kijk dan op fsc.be.

De CE-markering staat voor producten en diensten die voldoen aan de Europese regelgeving op het gebied van gezondheid, veiligheid en bescherming van het leefmilieu. Op >belgium.be leest u meer over de Europese CE-markering.


Recente aanvragen:


Elektrische rolluiken plaatsen in Hasselt
Kunststof rolluiken vervangen in Genk
Rolluiken herstellen in Beringen
Aluminium rolluik plaatsen in Maasmechelen
Inbouwrolluiken plaatsen in Lommel
Groot rolhek plaatsen in Heusden-Zolder
Voorzetrolluiken monteren in Bilzen
Vervangen oude rolluiken in Tongeren

Rolluiken plaatsen As: zelf doen of uitbesteden?

Wilt u rolluiken voor uw woning of bedrijfspand in As laten plaatsen? Schakel dan altijd een specialist in. Soms denkt men dat het eenvoudig is om zelf voorzetluiken te plaatsen, maar dat is niet het geval. Een juiste montage vereist vakkennis en speciale gereedschappen. Een rolluikexpert heeft de juiste kennis en ervaring om u te verzekeren van kwalitatieve montage.

Welke voordelen biedt een nog meer vakman?

Een verkeerde montage van voorzetrolluiken of opbouwrolluiken kan schade aan het rolluik of aan uw huis veroorzaken. Met een specialist bent u verzekerd van een juiste montage. De vakman plaatst niet alleen de luiken, maar regelt ook het afstellen en de rolluikbediening voor u. Vind de juiste vakman voor de klus door het offerteformulier in te vullen.

rolluikspecialist inschakelen

Besparen op de prijzen van rolluiken? Gratis offertes vergelijken!

Wilt u inbouwrolluiken laten plaatsen buiten op uw nieuwe huis? Of wilt u een specialist inschakelen voor een vakkundige montage van voorzetrolluiken? Een rolluikexpert uit As is u graag van dienst met alle soorten rolluiken en rolluikbediening.

Vergelijk offertes en kies zelf uw specialist!

Vul het offerteformulier in en ontvang snel meerdere prijsopgaven. Door te vergelijken heeft u de mogelijkheid om keuzes te maken. Wilt u de beste kostprijs, de snelste levering, of een handmatig besturingssysteem? Na het plaatsen geniet u jarenlang van uw rolluik, met het geruststellende idee dat u de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft gekozen.


Gratis offertes vergelijken!