Op zoek naar de beste prijzen?

Gratis & vrijblijvend

Rolluiken merken

Wilt u graag een rolluik plaatsen met de beste rolluikmotor? Wij hebben voor u een aantal voorzetrolluiken merken naast elkaar gezet, namelijk: Creon, Somfy, Winsol, Heroal, Harol, Verano, Roma, Belisol en Deceuninck. Met deze voorzetrolluiken merken bent u verzekerd van goede kwaliteit en service. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een huismerk die goedkope voorzetrolluiken biedt. De prijzen liggen lager en de kwaliteit is de afgelopen jaren verbeterd. Een ander alternatief is nog het voorzetrolluiken merk Alutech.

Start gratis offerteaanvraag!

Door een gratis offerteaanvraag te doen brengen wij u in contact met een expert in rolluiken. U kunt zelf kiezen welke vakman geschikt is voor de klus en vergelijk op basis van de kosten. Vergelijk de offertes en maak de beste deal.


rolluiken merken

Merken rolluikmotor

Een rolluik heeft elektrische of handmatige bediening. Elektrische besturing is te onderscheiden door een bedrade of draadloze rolluikmotor. Een bekende bedrade rolluikmotor is de buismotor. De buismotor wordt bovenaan het rolluik geplaatst en daaromheen worden de lamellen gewikkeld. De rolluikmotor (middels een schakelaar) zorgt ervoor dat de voorzetrolluiken automatisch op en neer gaan. Tevens wordt een draadloze rolluikmotor steeds populairder waarbij een ontvanger zit ingebouwd in de rolluikmotor. Bestuur de rolluikmotor middels een afstandbediening of smartphone. Geschikte merken aangaande een rolluikmotor zijn Creon en Somfy. Uiteraard is handmatige besturing bij voorzetrolluiken ook een optie. U heeft geen kans op storing en het is goedkoper. Populair is de bandopwinder of slingerstang.

Creon rolluiken

Creon valt onder de meest bekende merken wat betreft voorzetrolluiken. Creon staat vooral bekend om hun goede prijs, de beste kwaliteit en ze bieden uitstekende service. Daarnaast biedt Creon mogelijkheden bij de voorzetrolluiken wat een extra toevoeging geeft aan uw woning, zoals: zon-, inbraak-, geluids- en vochtwering. Bovendien bent u verzekerd dat Creon voorzetrolluiken de juiste isolatie en verduistering biedt. Een goede optie bij de aanschaf van uw rolluiken.


Rolluiken laten installeren?

Vind gemakkelijk een vakman en bespaar op de kosten!


Harol

Harol behoort tot de grote voorzetrolluiken merken in België. Ze hebben jarenlange ervaring betreffende voorzetrolluiken. Bovendien stelt Harol hoge kwaliteitseisen zodat u kan rekenen op de beste rolluiken en rolluikmotor. Harol behoudt hun goede naam onder de voorzetrolluiken merken doordat ze flexibel optreden en voldoen aan uw wensen en behoeften. Harol streeft naar de beste kwaliteit voorzetrolluiken en biedt goede service.

Heroal

Heroal staat er om bekend dat ze aangaande voorzetrolluiken behoren tot de beste aluminium systeemhuizen merken. Deze Heroal systemen zijn goed op elkaar en de eisen van de klant afgestemd. Daarnaast staan spaarzaamheid en ecologie hoog in het vaandel bij Heroal. Heroal hergebruikt veel aluminium om weer nieuwe systemen in elkaar te zetten. Hierdoor is Heroal wereldwijd aluminium rolluik marktleider.

rolluiken merken prijzen

Winsol

Winsol streeft ernaar om u maximaal comfort te bezorgen wat betreft uw rolluik. Zij bieden kwalitatieve producten die lang meegaan. Winsol gaat graag aan de slag met uw rolluik en gaat elke uitdaging aan. Ten eerste streven ze naar een maximaal comfort. Tevens wil Winsol de ultieme veiligheid bereiken doordat hun rolluiken inbraakwerend zijn. Ten slotte wil Winsol graag een bijdrage leveren aan het milieu.

Somfy

Somfy hoort bij de rolluik merken die gespecialiseerd zijn in de rolluikmotor. Somfy behoort tot de merken die technische snufjes blijven innoveren voor de rolluikmotor en passen dit graag toe op uw rolluiken. U heeft bij Somfy de mogelijkheid om middels een afstandsbediening of uw smartphone de rolluiken te bedienen. Somfy garandeert de kwaliteit, prestaties en een lange levensduur voor uw rolluikmotor.

Belisol

Belisol stelt hoge kwaliteitseisen aan hun rolluiken. Zij garanderen dat de rolluiken zonwering hebben en dat ze geluiddempend, inbraakwerend en isolerend zijn. Daarnaast laten ze de rolluik plaatsingen enkel doen door de vakmannen die zij zelf hebben geselecteerd en geregistreerd. Het is praktisch bij Belisol dat u 24/7 contact kan opnemen. Bovendien vindt er een strikte kwaliteitscontrole bij de rolluik oplevering en Belisol biedt ook 10 jaar garantie.


De beste prijs voor het installeren van rolluiken?

Vraag snel en eenvoudig een offerte aan en bespaar op de kosten!


Verano

Verano rolluiken streeft naar goede isolatie, veiligheid en comfort. Wat betreft isolatie gaan ze ervoor om middels uw rolluik in de winter de warmte binnen te houden en in de zomer de warmte buiten. Daarnaast doet Verano aan maatwerk die aansluit op uw wensen en behoeften waardoor ze thuishoren in het rijtje van de grote voorzetrolluiken merken. Samengevat wil Verano met hun rolluiken u een comfortabel en veilig gevoel geven.

Roma

Merken zoals Roma gaan voor bescherming, comfort en behaaglijkheid wat betreft uw rolluik. Dankzij innovaties is Roma rolluiken marktleider in Duitsland. Technisch gezien lopen ze al ver vooruit met de rolluikmotor. Een groot voordeel van merken als Roma rolluiken is dat de motor vrij stil is tegenover andere merken. Daarnaast kunnen zij rolluiken leveren in meer dan 1000 kleuren. Tevens zijn Roma rolluiken toepasbaar op schuine ramen of dakramen.

Deceuninck

Deceuninck heeft rolluiken die passen op alle mogelijke ramen. Daarbij bieden ze een goede thermische en akoestische isolatie. Stel uw rolluik volledig samen met vele opties qua kleur, vorm en besturing. Na uw rolluik plaatsing kunt u er jarenlang van genieten. De Deceuninck rolluiken kenmerken zich doordat ze weinig onderhoud vergen. Door hun innoverende kleurlakken wordt zonlicht gereflecteerd in plaats van geabsorbeerd waardoor jarenlang kleurbehoud wordt gegarandeerd.


Gratis - Vrijblijvend

Prijzen

Weet u welk merk uw voorkeur heeft, bijvoorbeeld Creon of Somfy? Wij geven een inschatting. Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW. Uiteraard is de prijs afhankelijk van de merken en uw voorkeur voor handmatige besturing of een rolluikmotor. Een rolluik kost gemiddeld tussen de €90,- en €600,-. Hieronder vallen de afmetingen 1×1 m tot 3×3 m. De prijs voor de bediening van uw rolluik ligt tussen de €10,- en €250,-. Handmatige bediening is goedkoper dan elektrische bediening. Uw rolluik moet ook nog geplaatst worden. De montage kost tussen de €100,- en €200,-. Gemiddeld liggen de totale kosten dan tussen de €200,- en €1050,-. Op deze pagina leest u meer over rolluiken prijzen.

rolluiken merken vakman

Op zoek naar de beste merken voor uw rolluiken? Besparen door te vergelijken

Heeft u uit bovenstaande rolluiken merken, zoals Creon, Somfy of Winsol, een keuze kunnen maken? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen? Wij bieden een initiatief om u te helpen met het vinden van de juiste expert. Ons netwerk van rolluiken specialisten helpt u graag. Doe een offerteaanvraag en ontvang op korte termijn gratis en vrijblijvend meerdere offertes uit uw regio. Vergelijk de prijzen, aanbiedingen en de voorwaarden van elke offerte en vindt de expert die bij uw klus past.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Wij geven de garantie dat u altijd goed en vakkundig geholpen wordt.

Gratis offertes vergelijken