Heroal rolluiken

Wilt u graag een Heroal rolluik met de juiste isolatie? Dan kiest u tussen voorzetrolluiken, opbouwrolluiken of inbouwrolluiken. Daarnaast hebben ze een aantal populaire modellen wat betreft rolluiken, namelijk: Heroal mini e, Heroal hk842, Heroal rs 38 en Heroal RS Hybrid. Het is een divers merk die vele rolluiken modellen aanbiedt in verschillende kleuren. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Wij zijn een netwerk van bedrijven gespecialiseerd in rolluiken. De aangesloten specialisten zijn werkzaam in heel Vlaanderen. Vul het offerteformulier in en ontvang op korte termijn vrijblijvend meerdere offertes (maximaal 5) uit uw regio. Vergelijk de offertes op prijs, aanbod en de voorwaarden en kies de expert die bij u past.

heroal rolluiken

Inbouw-, opbouw-, of voorzetrolluiken?

Heroal biedt drie soorten rolluiken, namelijk inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken. Een populaire rolluik bij nieuwbouw zijn de inbouwrolluiken. Inbouwrolluiken worden in een uitsparing boven de deur- of raamopening geplaatst. Bij opbouwrolluiken wordt het rolluik achter het raamkozijn en als geheel achter de buitensteen geplaatst. Opbouwrolluiken hebben minder ruimte nodig wat de uitsparing in de muur kleiner maakt. De voorzetrolluiken bevinden zich voor het raam aan de buitengevel. Dan gaat het rolluik voor het raam naar beneden. Het is afhankelijk van uw woning wat de beste optie is voor uw gevel.

Isolatie

De isolatiewaarde van rolluiken is voor u zowel in de winter als in de zomer voordelig. Heroal rolluiken zijn echte energiebespaarders. Naast windbestendigheid zorgt de isolatie tijdens de koude dagen ervoor dat de warmte beter wordt binnengehouden zodat u uw verwarming een graadje lager kunt draaien. Oftewel de goede isolatie zorgt ervoor dat de uw stookkosten lager worden. In de zomer houdt u de rolluiken overdag dicht zodat de warmte beter buiten blijft. Daardoor hoeft u de airco niet meer zo vaak te gebruiken. Naast thermische isolatie bieden de voorzetrolluiken ook isolatie voor geluid. Verder wordt er meer rust gecreëerd in huis doordat de isolatie grotendeels omgevingsgeluiden tegenhoudt.

heroal rolluik

Kwaliteit & flexibiliteit

Naast goede aluminium systeemhuizen voor ramen, deuren, rolpoorten, zonwering en gevels biedt dit merk ook als één van de beste aluminium voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken. Tevens focussen zij zich op duurzaamheid, rendabiliteit en functionaliteit. De rolluiken garanderen een hoge weerbestendigheid en zijn gecoat middels een tweelaagse diklak. Bovendien bieden ze talloze vormgevingsmogelijkheden aan voor voorzetrolluiken. Verder staan ze bekend om hun flexibiliteit. Zij willen graag de beste oplossing bieden en gaan geen bouwplan uit de weg. Dat uw Heroal rolluik perfect bij uw gevel past, gecombineerd met energie-efficiëntie, weerbestendigheid en veiligheid, staat bij hun op nummer één.

voorzetrolluiken

Heroal kleuren

Door speciale coatingtechnologie heeft u bij voorzetrolluiken de mogelijkheid om allerlei kleuren aan te brengen op uw rolluiken. Het voorzetrolluiken bedrijf kan rond de 200 kleuren creëren. Ze hebben flexibele en duurzame systemen waardoor ze talrijke eisen, stijlen en kleuren kunnen verwezenlijken. Naast het creëren van allerlei kleuren en stijlen staat ook een lange levensduur centraal. Met een hoogwaardige poedercoating kan er op hoog niveau verschillende glans- en dekkingsgraden worden gecreëerd. Kenmerkend aan de voorzetrolluiken is dat ze zich middels alle oppervlakte coatings onderscheiden met hoge kwaliteit en deskundigheid. Heroal is een goede keuze om een lange levensduur van uw rolluiken te waarborgen.

Populaire modellen

Heroal biedt een aantal populaire modellen aan. Wilt u voorzetrolluiken of opbouwrolluiken? Kies dan voor het model rs 38 (mini e). Het behoort tot één van de populaire modellen door de hoge stabiliteit wat onder andere wordt bereikt door de compacte vulling in het pantser. Tevens biedt de rs 38 een veilige oplossing voor locaties met een hoge windbelasting. Naast sterke lamellen heeft de mini e slijtvaste lagen poedercoating. Naast de mini e hebben ze ook het model hk842, dat zijn inbouwrolluiken. De hk842 onderscheidt zich doordat u het rolluik strak kan oprollen en is erg stabiel. Tegenwoordig heeft het model hk842 een andere naam gekregen, namelijk de rs 42.

Rolluik & zonwering: Heroal RS Hybrid

Wilt u een rolluik en zonwering in één? Kies dan voor het rolluik model Heroal RS Hybrid. De rolluik onderdelen bestaan uit een sterke aluminium buitenkant gecombineerd met een binnenkant van stof die u weerbestendigheid en zonwering biedt. Tevens verzekert het rolluik model een lange levensduur doordat de stof makkelijk schoon te maken is. Daarnaast hebben de voorzetrolluiken een goede isolatie waardoor het warmteverlies tot wel 44% wordt verminderd. Verder biedt de speciale stof van deze voorzetrolluiken ook geluidswering middels isolatie. Wat het model ook populair maakt zijn de verschillende type kasten die ze aanbieden. Hierdoor zijn er veel plaatsingsmogelijkheden.

heroal rolluiken offertes

Prijzen

Heeft u interesse in een rolluik met de juiste isolatie? Wij geven u een inschatting van de prijzen gebaseerd op rolluiken met de afmeting 1×1 m. De prijs voor de Heroal rs 38 (mini e) begint bij €118,- en kan oplopen tot €140,-. De prijzen wat betreft de Heroal hk842 (rs 42) begint tussen de €110,- en €123,-. Ten slotte kunt u nog kiezen voor de Heroal RS Hybrid. Daarvan liggen de kosten rond de €140,-. De bijkomende kosten (rolluiken accessoires, elektrische bediening of isolatie) liggen gemiddeld tussen de €70,- en €200,-.

Besparen? Vergelijk gratis offertes!

Heeft u nog geen keuze kunnen maken tussen voorzetrolluiken, opbouwrolluiken of inbouwrolluiken? Of wilt u de goedkoopste oplossing voor uw Heroal rolluik? Wij helpen u graag met het vinden van het bedrijf gespecialiseerd in rolluiken of rolluiken leveranciers. Wij zijn een netwerk van rolluiken experts werkzaam in heel Vlaanderen. Vul het offerteformulier in en ontvang op korte termijn gratis en vrijblijvend meerdere offertes (maximaal 5) uit uw regio. Vergelijk de offertes op prijzen, aanbod en de voorwaarden en bespaar in kosten voor uw Heroal rolluiken. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij garanderen dat u altijd goed en vakkundig geholpen wordt.