rolluiken leads kopen

Verhoog uw omzet met leads!

Wilt u nieuwe klanten werven en daarmee uw omzet verhogen? Dat kan! Als u ervoor kiest om rolluiken leads te kopen besteedt u uw acquisitie uit aan ons, waardoor het binnenhalen van nieuwe klanten een stuk gemakkelijker is. U hoeft zelf geen tijd en geld meer te investeren in marketing. Bij ons zit u niet vast aan hoge abonnements- of instapkosten: u betaalt een vaste prijs per lead.

Probeer het gratis en vrijblijvend!

U kunt onze service gratis en vrijblijvend proberen. Als het toch niet bij u past, zit u nergens aan vast.

Op deze pagina leest u meer over onze service. U leest wat leads zijn, hoe het kopen van leads werkt en de voordelen van onze service.

Voordelen van deze service

Wij zijn expert in leadgeneratie binnen B2C en nemen u dit graag uit handen.

Door rolluiken leads te kopen profiteert u van de volgende voordelen:

  • Geen abonnementskosten en geen hoge instapkosten.
  • U betaalt een vaste prijs per lead.
  • U ontvangt alleen kwalitatieve leads, die handmatig gecontroleerd worden door ons servicecenter. Ontvangt u toch een incomplete of ongeschikte lead? Dan wordt deze lead gereclameerd.
  • Het rendement van uw investering is eenvoudig te bepalen.
  • Geen risico: no cure, no pay!

Wat zijn rolluiken leads?

Wat zijn leads? Leads zijn potentiële klanten die via de website een offerteaanvraag doen. Deze klant wil bijvoorbeeld nieuwe rolluiken plaatsen of rolluiken laten repareren. Als u rolluik leads bij ons koopt, sturen wij deze lead naar u door. U maakt een aantrekkelijke offerte en verstuurt deze naar de klant om zo de klant binnen te halen.

Kort gezegd: een lead is dus een potentiële klant die geïnteresseerd is in uw diensten.

Meer werk en inkomsten!

Met het kopen van rolluiken leads wordt het werven van potentiële klanten een stuk eenvoudiger. Onze rolluik websites zijn dankzij de inzet van ons team goed vindbaar in Google. Wij bieden bezoekers de juiste informatie en de mogelijkheid om contact op te nemen via het offerteformulier of per telefoon.

Door leadgeneratie aan ons uit te besteden bespaart u zichzelf veel tijd en moeite. Zo houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden en kunt u dus uw omzet verhogen!


Wat is leadgeneratie?

Bekijk in onderstaande video wat leadgeneratie precies is en hoe het werkt!


Hoe werkt het kopen van leads?

Hoe werkt het kopen van leads? Zoals eerder benoemd doet de potentiële klant een offerteaanvraag via onze website. Deze offerteaanvraag komt binnen bij ons servicecenter waar de aanvraag handmatig wordt gecontroleerd op kwaliteit.

Vervolgens wordt de lead doorgezet naar u. U maakt een aantrekkelijke offerte op en verstuurt deze naar de klant. Op deze manier haalt u de klant binnen.

U betaalt alleen voor een lead die bij uw bedrijf past en waar u echt wat aan hebt. Het rendement van uw investering is eenvoudig te bepalen: het kopen van leads brengt geen risico’s met zich mee.

Eigen servicecenter: altijd kwalitatieve leads

Dankzij ons servicecenter worden alle offerteaanvragen die de klant doet handmatig gecontroleerd op kwaliteit. Een kwalitatieve lead houdt in dat alle gegevens van de klant compleet zijn en dat de opdracht duidelijk is omschreven. Ontvangt u toch een lead waar u niks mee kan? Het reclameren van leads is mogelijk. U hoeft dan niet te betalen voor de lead.

Vaste prijs per lead

Wanneer u ervoor kiest om rolluiken leads te kopen, hoeft u geen tijd en geld meer te investeren in marketing. Wij zorgen ervoor dat de klant bij u terecht komt en u betaalt per lead. Er zijn geen instapkosten en u zit niet vast aan abonnementskosten. Onze service is duidelijk en transparant: het inkopen van rolluiken leads brengt geen risico met zich mee.

Omzet verhogen door het inkopen van rolluiken leads?

Probeer het gratis en vrijblijvend uit! Wij sturen u 5 gratis offerteaanvragen van potentiële klanten.

Ontvang gratis 5 offertes

Leads op exclusieve basis

Onze service is gericht op het vergelijken van offertes. Dat betekent dat één lead niet alleen naar u, maar ook naar 4 andere bedrijven wordt gestuurd. Zo krijgt de klant de kans om de offertes met elkaar te vergelijken. Heeft u de offerte met de scherpste prijs? Dan haalt u de klant binnen.

Het is ook mogelijk om leads op exclusieve basis bij ons te kopen. Dit houdt in dat de lead alleen naar u gestuurd wordt. Zo heeft u geen concurrentie van andere bedrijven en is de kans groter dat u de klant binnenhaalt.

Kies zelf welke leads u ontvangt

Een voordeel van onze service is dat u zelf bepaalt welke soort leads u wilt ontvangen. Bent u gespecialiseerd in het plaatsen van elektrische rolluiken? Dan kunt u ervoor kiezen om alleen online aanvragen te ontvangen van potentiële klanten die elektrische rolluiken willen laten plaatsen. Plaatst u alleen voorzetrolluiken? Ook dat is mogelijk. U kunt er ook voor kiezen om leads te ontvangen van alle typen rolluiken.

U bepaalt niet alleen zelf welk type rolluiken leads u wilt kopen, maar ook in welke regio. Werkt u bijvoorbeeld alleen in de provincie Vlaams-Brabant? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u alleen leads uit Vlaams-Brabant ontvangt.

rolluik leads kopen

Ook leads inkopen? Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u graag weten of het kopen van leads bij u past? U kunt onze service gratis en vrijblijvend proberen. U ontvangt dan 5 offerteaanvragen gratis van ons, zodat u rustig kunt kijken of het kopen van leads bij u past.

Probeer het gratis!

Na het invullen van het contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bedrijf aanmelden


"*" indicates required fields

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*