Interesse in rolluiken?


Vergelijk gratis offertes & bespaar op de kosten!


Gratis offertes vergelijken!

Rolluiken Schelle

Verhoog uw privacy en de inbraakveiligheid van uw woning door rolluiken in Schelle te laten plaatsen. Naast meer veiligheid weren ze warmte ook uitstekend. In de warme maanden blijft de warmte daardoor buiten en in de koude maanden juist binnen. Tel daar de diverse designs en bedieningsmogelijkheden bij op en u begrijpt waarom steeds meer mensen kiezen voor het plaatsen van rolluiken. Besparen op de kosten?

Start gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina leest u alles over verschillende rolluiksoorten, de mogelijkheden en wat een rolluikexpert voor u kan doen. Gemakkelijk een rolluikspecialist vinden? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis offertes. Vergelijk en bespaar!


Rolluikspecialist gezocht?

Vind eenvoudig en snel een rolluikenexpert bij u uit de regio!

Gratis offertes vergelijken!

Vraag gratis offertes met scherpe prijzen aan via het offerteformulier.

Bespaar tot 40%

Vergelijk de gratis offertes. U bespaart op de kosten door te vergelijken en betaal zo niet te veel!rolluiken Schelle

Rolluiken: meer privacy, tegen inbraak & zonwering

Veel mensen vergelijken rolluiken met andere buitenzonwering. Maar wanneer u voorzet- of opbouwrolluiken laat plaatsen door een rolluikexpert uit Schelle, profiteert u van nog veel meer voordelen. Een inbouwrolluik draagt bijvoorbeeld sterk bij aan het comfort in uw woning. Ook vergroot u met voorzetrolluiken de veiligheid van uw woning!

De grootste voordelen van luiken voor uw huis zijn:

 • Rolluiken zorgen voor een goede zonwering om felle zonnestralen tegen te houden.
 • U krijgt een veilig gevoel in huis door de inbraakwerende kwaliteiten.
 • Door de optimale warmte-isolatie bespaart u stookkosten.
 • U geniet van meer privacy in huis, doordat inkijk van buitenaf niet mogelijk is.

Schakel een rolluikspecialist in voor het plaatsen van uw rolluiken.

Rolluiken op maat Schelle

Leveranciers leveren rolluiken in Schelle in verschillende standaardmaten. Als de grootte van uw ramen of deuren daarvan afwijkt, is het mogelijk om uw luiken op maat te laten maken. Niet alleen worden de afmetingen van de luiken aangepast aan de grootte van uw raam, u stelt het gehele rolluik zelf samen.

Bepaal zelf de kleur!

Met luiken op maat kiest u de kleur en het materiaal voor de rolluikkast, de zijgeleiders en de lamellen. Hoe wilt u uw luiken op maat bedienen? Zowel handmatige als elektrische rolluikbediening (op afstand) is mogelijk. Een rolluikexpert uit Schelle vertelt u graag meer over de mogelijkheden en voorziet u van deskundig advies.

soorten rolluiken

Wat kosten rolluiken?

De prijzen van inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken hangen af van verschillende factoren. Allereerst is natuurlijk de materiaalsoort van invloed, maar ook de kleur, het design en de bedieningsmogelijkheden. Ook hangen de montagekosten af van uw project en het aantal rolluiken dat de specialisten moeten plaatsen.

Wat kost een rolluik?

In de prijstabel vindt u een handig overzicht van gemiddelde rolluik prijzen, exclusief montage, van inbouw-, opbouw- en voorzetrolluiken. Zo ziet u dat u voor een opbouwrolluik van 100 bij 200 centimeter met een handmatig bedieningssysteem gemiddeld tussen €155,- en €205,- kwijt bent. Liever een elektrisch bedieningssysteem? Dan moet u rekenen op een kostprijs tussen €285,- en €340,-.

Besparen op de kosten? Gratis offertes vergelijken!

Rolluik: kosten 2024

Rolluiktype
(aluminium lamellen)
Maat
(centimeters)
Bediening
(handmatig of elektrisch)
Gemiddelde prijs *
(exclusief montage)
Voorzet/ Opbouw100×100Handbediening (band)€105,- tot €130,-
Voorzet/ Opbouw100×100Elektrische Somfy motor€225,- tot €250,-
Voorzet/ Opbouw100×200Handbediening (band)€155,- tot €205,-
Voorzet/ Opbouw100×200Elektrische Somfy motor€285,- tot €340,-
Inbouw100×100Handbediening (band)€105,- tot €115,-
Inbouw100×100Elektrische Somfy motor€225,- tot €235,-
Inbouw100×200Handbediening (band)€175,- tot €195,-
Inbouw100×200Elektrische Somfy motor€300,- tot €320,-

*Let op: dit is een gemiddelde prijs. De exacte prijzen hangen af van diverse factoren, denk aan de exacte afmetingen, de kleuren, type bediening, type geleider en eventuele toebehoren. De genoemde prijs is incl. btw, maar exclusief montagekosten. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Welke factoren bepalen de prijs van een rolluik?

Wilt u (elektrische) rolluiken laten plaatsen op uw woning? De kosten van een rolluiksysteem worden beïnvloed door verschillende factoren. De materiaalkeuze is van grote invloed op de prijs. Daarnaast zijn voorzetrolluiken en opbouwrolluiken goedkoper dan inbouwrolluiken.

Ook het bedieningssysteem dat u kiest bepaalt de kostprijs. Handmatig bedienen is goedkoop en met een elektrisch bedieningssysteem kiest u voor meer gemak. Wilt u inbouwrolluiken in een speciale kleur? Dan betaalt u ook een meerprijs.

De volgende factoren zijn van invloed op de prijs van rolluiken in Schelle:

 • Soort rolluik en maatvoering
 • Materiaalsoort
 • Bedieningssysteem
 • Extra opties
 • Montagekosten

Bespaar op de kosten van rolluiken!

Vraag gratis offertes offertes aan, vergelijk en kies de goedkoopste rolluikexpert uit Schelle.


Welke soorten rolluiken zijn er?

Overweegt u om rolluiken te laten plaatsen? Dan heeft u keuze uit verschillende soorten. Kies bijvoorbeeld voor inbouwrolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken.

Elke soort heeft diverse voor- en nadelen. Welke variant voor u de beste keuze is, hangt af van uw budget, wensen en de mogelijkheden wat betreft de montage.

Op deze pagina leest u alles over de verschillende rolluiksoorten. Besparen op uw nieuwe rolluiken? Vraag gratis offertes aan!


Voorzetrolluiken Schelle

Bij bestaande woningen kiest men in de meeste gevallen voor voorzetrolluiken in Schelle. Het voordeel van deze voorzetrolluiken is namelijk dat ze op iedere woning gemonteerd kunnen worden, ook op monumentale panden! Een voorzetrolluik wordt met omkasting tegen de gevel of op een raamprofiel geplaatst. Het enige nadeel van deze rolluiken is dat de kast van de buitenkant goed zichtbaar is.

Wat zijn de voordelen van voorzetrolluiken?

Breekwerk is niet nodig. Omdat het luik vóór de gevel geplaatst wordt, loopt u tevens geen risico op koudebruggen, waardoor uw woning minder goed geïsoleerd is. Ook zijn de kosten niet hoog.

Voor een voorzetrolluik van 1 bij 1 meter betaalt u gemiddeld €105,- tot €250,- per rolluik.

Inbouwrolluiken Schelle

Omdat het kozijn geschikt moet zijn voor inbouwrolluiken, worden deze inbouwrolluiken in Schelle voornamelijk toegepast bij nieuwbouwprojecten en renovaties. Om de rolluikkast in te bouwen is het nodig dat een specialist een uitsparing in de muren maakt. Het voordeel van inbouwrolluiken is dat ze van buitenaf volledig onzichtbaar zijn. Het rolluik is naadloos geïntegreerd in uw gevel.

Waar moet u rekening mee houden? Omdat er uitsparingen in de muren gemaakt moeten worden, is het belangrijk om rekening houden met de isolatie van uw huis. De vakman isoleert de interne kast in de gevel om koudebruggen te voorkomen.

Ga voor inbouwrolluiken van 1 bij 1 meter uit van een gemiddelde prijs tussen €105,- en €195,- per rolluik.

Opbouwrolluiken Schelle

Van de rolluiktypes hebben opbouwrolluiken de hoogste isolerende werking. Dat komt omdat het raam en het rolluik één geheel vormen, waardoor tocht uw huis niet meer binnenkomt. De vakman plaatst de rolluikkast zoveel mogelijk achter de gevelstenen, maar er blijft ook altijd een gedeelte zichtbaar aan de buitenzijde van uw woning.

Wanneer kiest u voor opbouwrolluiken in Schelle?

Opbouwrolluiken worden in de meeste gevallen geplaatst in bestaande woningen, waar boven het raam niet genoeg ruimte is voor inbouwrolluiken. U heeft ruime keuze uit kleuren en materialen, zodat de opbouwrolluiken altijd passen bij de uitstraling van uw woning.

Een opbouwrolluik van 1 bij 1 meter kost gemiddeld €105,- tot €250,- per stuk.

elektrische rolluiken

Elektrische rolluiken Schelle

Met elektrische rolluikbediening kiest u voor optimaal gebruikersgemak. Elektrische rolluiken zijn aangesloten op een rolluikmotor, die aangedreven wordt met een draaischakelaar, sleutelschakelaar, afstandsbediening of smartphone. Ook is het mogelijk om elektrische voorzetrolluiken te automatiseren met een tijdschakelaar. Of kies ervoor uw rolluiken te automatiseren in combinatie met een domoticasysteem, zodat de luiken bijvoorbeeld automatisch sluiten bij zonsondergang.

Welke elektrisch bedieningssysteem kiest u?

Ook bij elektrische rolluikbediening heeft u keuze uit verschillende opties. Zo is bediening mogelijk via een schakelaar aan de wand, maar ook met een afstandsbediening. De modernste rolluiksystemen bestuurt u op afstand met een app op uw smartphone.

Kosten elektrische rolluiken 2024

Type bedieningGemiddelde prijs*Omschrijving
Sleutelschakelaar€75,- tot €170,-Schakelaar met sleutel voor meer veiligheid
Wandschakelaar€75,- tot €150,-Schakelaar aan de wand in uw woning
Tijdschakelaar€75,- tot €170,-Automatisering van het openen en sluiten met ingestelde tijden
Afstandsbediening€175,- tot €250,-Losse afstandsbediening met draadloze verbinding
App op smartphone€175,- tot €250,-Bediening via uw telefoon, waar u ook bent

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.


Elektrische rolluiken in Schelle laten plaatsen?

Schakel een rolluikspecialist in! Vergelijk gratis offertes en bespaar.Meer informatie over:


heroal rolluik

Heroal rolluiken

creon rolluik

Creon rolluiken

rolluik harol

Harol rolluiken

rolluikmerken

Rolluiken merken

rolluik herstellen

Rolluiken herstellen

inbouwrolluik

Inbouwrolluiken


rolluik Schelle

Rolluikbediening: elektrisch of handmatig?

Wilt u de rolluiken handmatig bedienen of kiest u toch voor een elektrisch bedieningssysteem? Bij kleine rolluiken is handmatig bedienen de voordeligste optie.

 • Manuele bediening kost gemiddeld tussen €10,- en €30,-, exclusief montage.
 • Voor elektronische besturing betaalt u gemiddeld tussen €75,- en €250,-, exclusief montage.

Lees hieronder verder voor meer informatie over de bedieningsmogelijkheden van een rolluik.

Handmatige bediening

Zoekt u een budgetvriendelijke manier om uw voorzetrolluiken te bedienen? Met handmatige rolluikbediening bedient u het rolluik door middel van een bandopwinder, koordopwinder of slingerstang of zwengel. Deze bediening is aan de binnenkant van uw woning gemonteerd, zodat u er gemakkelijk bij kunt.

Vooral bij kleine rolluiken wordt er gekozen voor een handmatige bediening. Deze zijn niet zwaar, zodat het bedienen met de hand gemakkelijk gaat. Bovendien heeft met handmatige bediening nooit last van storingen!

Elektrische bediening

Wilt u eenvoudig te bedienen rolluiken laten plaatsen op uw woning? De meeste mensen kiezen voor hun eigen gemak voor een elektrisch bedieningssysteem. Daarnaast zijn elektrische rolluiken moeilijk te forceren of open te breken, waardoor ze inbraakwerend werken.

U bedient uw voorzet- of inbouwrolluiken met een schakelaar aan de muur binnenin uw woning. Of kies voor nog meer gemak met een afstandsbediening of zelfs bediening met uw smartphone.

Met elektrische bediening kunt u tevens kiezen voor extra opties, zoals een tijdschakelaar. Of sluit uw rolluiken aan op domotica om ze volledig te automatiseren.

Een rolluik automatiseren met een rolluikmotor

Heeft u op dit moment handmatige opbouwrolluiken en wilt u deze ombouwen en automatiseren naar een elektrisch systeem? Een rolluikexpert voert het automatiseren graag voor u uit. De vakman vervangt dan het oprolmechanisme van de band of het koord door een speciale rolluikmotor.

Na het plaatsen van de rolluikmotor is het belangrijk dat u de vakman deze goed laat afstellen. Vaak is het ombouwen en automatiseren van een handmatig rolluik goedkoper dan u denkt.

Schakel voor een goede montage en juist afstellen altijd een vakkundige specialist in.

rolluiken plaatsen

Rolluiken plaatsen Schelle

Veel klanten vergelijken het plaatsen en de montage van rolluiken in Schelle met het bevestigen van zonwering. Bij het plaatsen van voorzet- of inbouwrolluiken komt echter heel wat meer kijken. Voor een goede werking moeten de luiken waterpas hangen en ook is goed afstellen belangrijk. Bij het afstellen voorkomt de vakman dat de lamellen te ver omhooggaan of juist te ver doorzakken.

Met een verkeerde montage kunt u schade aan het rolluik en aan uw woning veroorzaken. Schakel altijd een expert in zodat u verzekerd bent van een foutloze montage. Voorzetrolluiken en opbouwrolluiken laat u op het raamkozijn plaatsen of op de muur.

Over deze montageopties leest u hieronder meer.

Wilt u gelijk weten wat het laten monteren van nieuwe rolluiken u gaat kosten? Vraag dan gratis geheel vrijblijvende offertes aan via het offerteformulier.

Rolluik plaatsen op het raamkozijn

Wanneer u voorzet- of opbouwrolluiken op het raamkozijn laat plaatsen, begint de vakman door gaten in het raamkozijn te boren waardoor de bedieningsmogelijkheden naar binnen gaan. Vervolgens plaats hij eerst de lamellenkast en daarna de zijgeleiders op de raamkozijnen. Wanneer deze goed vastzitten, plaatst hij de lamellen, de rolluikmotor en de bediening.

Ten slotte zorgt hij er met goed afstellen voor dat het opbouwrolluik waterpas hangt en dat de lamellen precies ver genoeg in- en uitrollen wanneer u het luik bedient. Het plaatsen en afstellen van voorzetrolluiken kan meestal binnen één dag!

Rolluik plaatsen op de muur

U kunt er ook voor kiezen om uw voorzetrolluiken op de muur te laten monteren. Het voordeel daarvan is dat u de zijgeleiders en de kast vanuit uw woning niet ziet. Voor de montage boort de vakman kleine gaten in uw gevel. Daarna plaatst hij eerst de kast en vervolgens de zijgeleiders. Als laatste plaatst hij de lamellen en de bediening.

Als het opbouwrolluik goed hangt, zal de specialist hem goed afstellen. Dit afstellen is belangrijk, zodat uw rolluiken goed werken en u ze probleemloos bedient.


Rolluiken laten plaatsen?

Vergelijk altijd gratis offertes met scherpe prijzen!


Video: waarom kiezen voor rolluiken?


Rolluiken prijzen inclusief montage

Bent u benieuwd naar de kosten voor montage van rolluiken in Schelle? Rolluikexperts hanteren verschillende prijzen voor de montage, waardoor het lastig is om exacte prijzen te geven. Daarom vindt u in de volgende prijstabel een handig overzicht van gemiddelde prijzen.

Wat kosten rolluiken?

Laat u een handbediend of elektrisch rolluik monteren buiten op uw woning? Dan moet u rekenen op een gemiddelde kostprijs tussen de €95,- en €175,- per rolluik. Wilt u ook een tijdschakelaar laten monteren? Reken dan op een gemiddelde prijs tussen €150,- en €225,- per rolluik.

Montage rolluiken: kosten 2024

WerkzaamhedenPrijs*
Opmeten€50,-
Monteren handbediend of elektrisch rolluik€95,- tot €175,-
Monteren handbediend of elektrisch rolluik op een dakkapel€150,- tot €205,-
Monteren elektrisch rolluik met tijdschakelaar€150,- tot €225,-
Monteren elektrisch rolluik met tijdschakelaar op dakkapel€200,- tot €250,-

*Let op:dit zijn gemiddelde prijzen. Voor exacte prijzen vraagt u kosteloos offertes aan.


Wilt u besparen op de montage van nieuwe rolluiken?

Vraag offertes aan, vergelijk en vind snel de goedkoopste rolluikmonteur uit Schelle.


Rolluiken afstellen

Wanneer uw voorzet- of inbouwrolluiken geplaatst zijn, kunt u deze niet direct in gebruik nemen. Eerst is het nodig om een vakman de luiken goed te laten afstellen. Met het afstellen zorgt de specialist ervoor dat de lamellen precies ver genoeg uit- of inrollen wanneer u het luik opent of sluit.

Het afstellen van voorzetrolluiken is een precies klusje. Daarom is het verstandig om het afstellen uit te laten voeren door een professional. Die heeft ruime ervaring in het afstellen van rolluiken en ook beschikt hij over het juiste gereedschap.

Op zoek naar een vakman voor het afstellen van uw rolluiken? Vul het offerteformulier in voor gratis offertes.

rolluiken herstellen

Rolluiken herstellen Schelle

Ondanks het robuuste karakter van inbouwrolluiken en opbouwrolluiken, komt het soms toch voor dat er een reparatie nodig is. Het kan dan om een kleine reparatie gaan, bijvoorbeeld een kapot lint, of defecte afstandsbediening.

Een grotere reparatie behoort tevens tot de mogelijkheden, denk aan het herstellen van kapotte lamellen of een defecte rolluikmotor. Een expert uit Schelle herstelt alle soorten rolluiken: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken, en opbouwrolluiken.

Of het nu gaat om het herstellen van een manueel rolluik, of een volledig elektrische variant, een vakman helpt u graag bij het rolluik herstellen.

Veelvoorkomende herstellingen

Een herstelling die de specialist uit ons netwerk vaak uitvoert is het vervangen, repareren of demonteren van het bedieningssysteem.

 • Na jaren intensief gebruik is het lint of de rolluikmotor vaak aan vervanging toe.
 • Een forse storm resulteert vaak in gescheurde lamellen. Het rolluik heeft zijn werk goed gedaan: uw beglazing is namelijk nog heel. Helaas is er wel enige schade aan uw rolluik. Het is verstandig om de gescheurde lamellen zo snel mogelijk te laten herstellen.

Welke onderdelen ook aan vervanging toe zijn: het is verstandig om een specialist in te schakelen voor de herstelling. Start nu uw gratis offerteaanvraag!


Rolluikspecialist in Schelle gezocht?

Vind eenvoudig en snel een specialist voor uw rolluiken!


Welk materiaal voor een rolluik?

Eén van de keuzes die u maakt bij het kopen van nieuwe inbouw- of opbouwrolluiken is de materiaalkeuze. Ieder materiaal heeft voor- en nadelen en een eigen kostprijs. Kies voor goedkoop en duurzaam pvc, isolerend en inbraakwerend aluminium of voor de natuurlijke en warme uitstraling van hout.

Benieuwd naar de materiaaleigenschappen? Op deze pagina leest u er alles over rolluiken van pvc, aluminium en hout.

Op zoek naar een rolluikspecialist? Vraag gratis offertes aan en bespaar!

materialen rolluiken

Ga nu naar:Pvc rolluiken

Pvc is een licht en duurzaam materiaal. Pvc is over het algemeen goedkoper dan de overige materialen. De lamellen zijn iets schadegevoeliger en verkleuren gemakkelijker dan bijvoorbeeld aluminium lamellen. Daar staat tegenover dat er bij pvc weinig onderhoud nodig is en schoonmaken is eenvoudig.

De mate van isolatie hangt bij pvc vooral af van de luchtlaag die in de holte van de lamel aanwezig is. Met pvc is de maximale oppervlakte van het rolluik wel wat kleiner, dat is gemiddeld namelijk: 3,5 m². Bij erg grote ramen kan pvc na verloop van tijd doorbuigen. Gaat het om relatief kleine ramen, met een raamoppervlak van maximaal circa 2.5 meter? Dan is pvc een interessante én voordelige keuze.

De gemiddelde prijs van een rolluik van pvc ligt tussen de €100,- en €400,-, inclusief btw. Dit is de kale prijs zonder montage en extra opties zoals elektrische bediening. Inclusief montage beginnen de prijzen bij €280,- per rolluik.

Vanzelfsprekend is de prijs daarnaast sterk afhankelijk van de afmetingen van de rolluiken die u laat monteren.

Rolluik van aluminium

Aluminium heeft een grote isolerende werking en houdt veel geluid tegen. De lamellen zijn voorzien van een schuimlaag waardoor deze hoge isolerende werking ontstaat. Daarnaast bieden de stevige aluminium rolluiken een uitstekende bescherming tegen inbrekers. Het is immers een metaal, waardoor het erg sterk is en tegen een stootje kan.

Men kiest vaak voor deze materiaalsoort als het om grote raamoppervlaktes gaat. De rolluiken worden in de meeste gevallen gelakt en zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. In vergelijking met pvc zijn de rolluiken wel duurder. Men kiest daarom voornamelijk bij bedrijfspanden en grote woningen voor aluminium rolluiken.

Een opbouw- of voorzetrolluik van aluminium heeft u voor een prijs tussen de €105,- en €130,-. Dit is de prijs exclusief montage en het gaat dan om een exemplaar van 1m bij 1m met handmatige bediening. Voor hetzelfde exemplaar met elektrische bediening beginnen de prijzen bij zo’n €255,- per rolluik exclusief montage.

Houten rolluiken

Vandaag de dag zien we ze steeds minder: houten rolluiken. Logisch gezien pvc en aluminium luiken erg veel voordelen hebben ten opzichte van hout. Toch wordt er bij authentieke woningen nog steeds voor houten rolluiken gekozen. Hout geeft immers een unieke en klassieke uitstraling.

Daarnaast hoeft u zich bij hout tegenwoordig geen zorgen meer te maken om houtrot en schimmels, aangezien de houten luiken zijn bewerkt met speciale producten die deze problemen voorkomen.

U kan er natuurlijk ook voor kiezen om de houten lamellen over te schilderen. Let wel: vandaag de dag plaatsen niet veel specialisten meer een houten rolluik. Houd dus rekening met een meerprijs.

Omdat houten rolluiken niet meer veel worden geplaatst, varieert de prijs per aanbieder enorm. Hou rekening met een vanafprijs van €225,- per m² inclusief btw voor rolluiken van onbewerkt Noors grenen hout. Wilt u meer weten over de exacte prijzen van houten rolluiken? Vraag dan gemakkelijk vrijblijvende offertes aan via het offerteformulier.

rolhekken Schelle

Rolhekken voor uw bedrijf

Rolhekken sluiten uw bedrijfspand in Schelle veilig af. Rolhekken bevatten voldoende doorkijk (desgewenst), zodat voorbijgangers uw etalage nog kunnen bekijken. Tegenwoordig bieden de rolhekken niet alleen functionele voordelen, maar bieden ze ook als decoratieve afsluiting. De fraaie rolhekken dragen bij aan de uitstraling van uw bedrijfspand. Zo ziet alles er na sluitingstijd nog steeds attractief uit.

U heeft de keuze uit diverse lameltypes en bedieningsmogelijkheden. Daarnaast bestaan er nog vele opties, zoals bijvoorbeeld vensterglas, ophefbeveiliging en gekleurde sierstrips.

Via het offerteformulier vraagt u eenvoudig en snel gratis offertes aan.

Alle rolluik merken

Meer weten over alle merken die rolluiken leveren? Hieronder hebben we een overzicht van alle bekende rolluikmerken.

Heroal

De Heroal RS Hybrid is een voorbeeld van een veel verkocht rolluik in Schelle. Het is een rolluik en buitenzonwering in één. De buitenkant is gemaakt van aluminium en de binnenkant van stof. Het aluminium geeft u de veiligheid en weerbestendigheid. Het stof geeft de uitstraling van zonwering. De hoge kwaliteit stof zorgt zo voor een sfeervolle leefomgeving. De Heroal RS Hybrid vermindert uw warmteverlies tot wel 44%.

De prijs voor de Heroal RS38 (mini-e) van 1x1m, begint bij €118,- en loopt op tot €140,- inclusief btw.

Creon

Creon rolluiken staan bekend om de scherpe prijzen. Wij leveren diverse soorten aluminium rolluiken van Creon. Van voorzetrolluiken tot elektrische opbouwrolluiken. De minimale breedte en hoogte is 50 cm. De afmetingen vormen maximaal 360 cm breed en 290 cm hoog. De Creon rolluiken worden volledig op maat gemaakt. Zo weet u zeker dat het elektrische rolluik perfect aansluit bij de uiterlijke kenmerken van uw huis.

De prijzen voor Creon rolluiken van pvc beginnen bij €99,- per vierkante meter.

Harol

Vindt u een goede isolatie van uw huis belangrijk? Dan is een Harol rolluik een goede keuze. Wij plaatsen veel opbouwrolluiken van Harol. Deze varianten zijn superisolerend doordat de omkasting is gevuld met grafietkorrels. Daarnaast is de akoestische isolatie van de Harol OB900 Thermo uitstekend. Het motorgeluid van het dalen van een rolluik vinden sommige mensen vervelend. Een optie is dan de ultra stille variant, de Silensio.

Een opbouw- of voorzetrolluik van Harol met handbediening kost gemiddeld tussen de €105,- en €130,- per vierkante meter.


Gratis - Vrijblijvend

Belisol

Wilt u veel opties, kleuren en designs voor uw inbouwrolluiken of opbouwrolluiken? Dan komt u vaak al snel bij Belisol uit. De aluminium rolluiken kunnen niet groter zijn dan 6,4 m². Voor de pvc variant geldt een maximaal oppervlak van 3.5 m². Van een handmatig bedienbaar pvc-rolluik, tot en met een elektrische, aluminium variant, er is altijd een Belisol rolluik die bij uw wensen aansluit. Ongeacht wat uw smaak is, of hoe uw huis er uit ziet.

Een opbouwrolluik van Belisol is verkrijgbaar vanaf €105,- per m² inclusief btw, maar exclusief montagekosten.

Winsol

Een rolluik van Winsol is stijlvol, veilig en energiebesparend. Via de lamellen met daglichtsleuven regelt u hoeveel daglicht u in uw woning wilt. De rolluiken kunt u verkrijgen in diverse RAL-kleuren. Zo past het rolluik perfect bij de uitstraling van uw huis. Een Winsol rolluik heeft een versterkte onderlat en geleider. Hierdoor maakt u het inbrekers nog moeilijker. Een garagepoort van Winsol is tevens erg populair.

Winsol voorzetrolluiken van pvc zijn verkrijgbaar vanaf €100,- per vierkante meter.

Deceuninck

De specialisten kunnen de pvc-rolluiken van Deceuninck eenvoudig plaatsen, dus dat bespaart u op montagekosten. Eenmaal geïnstalleerd vragen de inbouwrolluiken en opbouwrolluiken weinig onderhoud en kunt u er jarenlang van genieten. De Protex pvc-rolluiken van Deceuninck kunt u verkrijgen in verkeerswit. Dit is massa gekleurd, waardoor Deceuninck erg scherpe prijzen hanteert. De onderlat is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Een aluminium rolluik van Decueninck heeft u al vanaf zo’n €110,- per m². Daarbij geld vaak, hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter.

keurmerken rolluiken

Keurmerken voor rolluiken

Bij het kiezen van de juiste rolluikexpert kunt u kijken naar keurmerken. Met een keurmerk bent u verzekerd van kwaliteit.

Het CE-label geldt zowel voor producten als diensten. Het CE-label laat zien dat uw nieuwe inbouwrolluiken en de rolluikspecialist voldoen aan Europese eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en bescherming van het leefmilieu. Op belgium.be vindt u meer informatie over het CE-label.

Laat u houten rolluiken in Schelle plaatsen op uw huis? Bij hout is het belangrijk om te controleren of u duurzaam hout koopt. Het FSC-label geeft aan dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, die het milieu niet benadelen. Lees meer of het FSC-label op fsc.be.


Recente aanvragen:


Elektrische rolluiken plaatsen in Antwerpen
Kunststof rolluiken vervangen in Mechelen
Rolluiken herstellen in Turnhout
Aluminium rolluik plaatsen in Heist-op-den-Berg
Voorzetrolluiken monteren in Brasschaat
Inbouwrolluiken plaatsen in Geel
Groot rolhek plaatsen in Mol
Voorzetrolluiken monteren in Lier
Vervangen oude rolluiken in Schoten
Nieuw elektrische rolluik plaatsen in Brecht

Rolluiken plaatsen Schelle: zelf doen of uitbesteden?

Vaak hoort men dat het mogelijk is om zelf voorzetrolluiken of opbouwrolluiken te plaatsen of demonteren, vooral wanneer u een handige klusser bent. Voorzetrolluiken kunt u eigenhandig installeren, als u daarvoor de juiste kennis en gereedschappen heeft. Voor het plaatsen van inbouwrolluiken en opbouwrolluiken is het altijd verstandig om de hulp van een specialist in te schakelen.

Waarom een vakman inhuren?

Bij inbouwrolluiken en opbouwrolluiken wordt de rolluikkast (deels) achter de gevelstenen gemonteerd. Dat vergt vakmanschap en ervaring. Een vakman voert niet alleen de plaatsing voor u uit, maar neemt ook het aansluiten van de rolluikbediening en het afstellen voor u uit handen. Start uw gratis offerteaanvraag!

rolluikspecialist inschakelen

Besparen op de prijzen van rolluiken? Gratis offertes vergelijken!

Wilt u elektrische voorzetrolluiken laten plaatsen, of wilt u de rolluiken volledig laten automatiseren middels regen- en zonsensoren? Een specialist uit Schelle helpt u graag bij het kopen, plaatsen en herstellen van alle varianten rolluiken. Door de diverse accessoires, kleuren en designs bestaan er altijd opbouw- of inbouwrolluiken die bij uw woning in Schelle passen. Door gratis offertes te vergeljken bespaart u op de kosten.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Wilt u besparen op de totale investering van uw voorzetrolluiken? Vraag dan via de offertepagina gratis en vrijblijvende offertes aan van rolluikspecialisten uit Schelle en omgeving. U ontvangt dan zo snel mogelijk tot maximaal 5 offertes. Vergelijk de aanbieders op basis van aanbod, kosten en ervaring. Zo kiest u eenvoudig de vakman die u de beste deal biedt!


Gratis offertes vergelijken!