rolluik offertes aanvragen

Gratis rolluiken offertes vergelijken

Rolluiken zijn een waardevolle toevoeging aan uw woning. Met een (elektrisch) rolluik vergroot u uw inbraakveiligheid, privacy, wooncomfort en isolatie. Via ons netwerk van rolluikbedrijven worden jaarlijks honderden projecten succesvol afgerond. Door de mogelijkheid om via ons gratis offertes te vergelijken verkleint u de kans dat u teveel betaalt.

Start gratis offerteaanvraag.

U krijgt dan maximaal vijf gratis en vrijblijvende offertes toegestuurd van verschillende specialisten uit uw regio.

Voordelen van onze service

  • Scherpe prijzen.
  • Erkende en ervaren rolluikspecialisten.
  • Specialisten uit uw eigen regio.
  • Het vergelijken van offertes is kosteloos en zonder verplichting.

Besparen door te vergelijken

Er is een forse besparing mogelijk wanneer u gebruik maakt van ons netwerk. Bijkomend voordeel is de tijdsbesparing, aangezien u niet uren op internet zit te zoeken naar verschillende aanbieders.

Vergelijkt u de verschillende aanbieders uit uw regio? Dan is het mogelijk om tot wel 25% te besparen op de uiteindelijke prijs. Let bij de offertes die u krijg toegestuurd goed op de prijzen van montage, de rolluiken en eventuele opties. Wilt u een zonwerend, isolerend of inbraakwerend rolluik? Kijk daarnaast goed wat bij de prijs zit inbegrepen en wat niet.

Vergelijk de offertes en bespaar op de aanschaf- en montagekosten van uw nieuwe rolluik. Vraag dus gratis en vrijblijvend offertes aan!

Gratis offertes vergelijkenBediening

Aantal Rolluiken

Verdieping (meer keuzes mogelijk)


Plaatsing rolluiken (meer keuzes mogelijk)


Gratis – Vrijblijvend