rolluik offertes aanvragen

Rolluiken offertes aanvragen

Rolluiken zijn een waardevolle toevoeging aan uw woning. Met een (elektrisch) rolluik vergroot u uw inbraakveiligheid, privacy, wooncomfort en isolatie. Via ons netwerk van rolluikbedrijven worden jaarlijks honderden projecten succesvol afgerond. Door de mogelijkheid om via ons offertes aan te vragen verkleint u de kans dat u teveel betaalt. Wilt u weten wat het kost om uw woning te voorzien van rolluiken? Of wilt u zeker weten dat u een aanbieder kiest die perfect bij u past? Vraag dan, geheel gratis en vrijblijvend, offertes aan via het formulier. U krijgt dan maximaal vijf offertes toegestuurd van verschillende specialisten uit uw regio.

Voordelen van een rolluik

Een rolluik is vandaag de dag verkrijgbaar in diverse maten en soorten. Er is dus altijd een passende oplossing voor uw nieuwbouw woning of (mini) renovatie. Men onderscheidt de varianten: opbouw-, inbouw- en voorzetrolluiken. De drie meest voorkomende materialen zijn: PVC, aluminium en staal. PVC is vaak de voordeligste keuze, aluminium is erg isolerend en inbraakwerend, en stalen rolluiken worden met name in bedrijfspanden toegepast. Zoekt u een inbraakwerend rolluik, dan zijn aluminium en stalen rolluiken de beste keuze. Alle rolluiken zijn verduisterend, inbraakwerend en isolerend. Wilt u de hoogste isolatiewaarde? Dan is een opbouwrolluik de beste keuze. Er is dan een vermindering in warmteverlies van maximaal 44% mogelijk.

Besparen door te vergelijken

Er is een forse besparing mogelijk wanneer u gebruik maakt van ons netwerk. Bijkomend voordeel is de tijdsbesparing, aangezien u niet uren op internet zit te zoeken naar verschillende aanbieders. Vergelijkt u de verschillende aanbieders uit uw regio? Dan is het mogelijk om tot wel 25% te besparen op de uiteindelijke prijs. Let bij de offertes die u krijg toegestuurd goed op de prijzen van montage, de rolluiken en eventuele opties. Wilt u een zonwerend, isolerend of inbraakwerend rolluik? Kijk daarnaast goed wat bij de prijs zit inbegrepen en wat niet. Vergelijk de offertes en bespaar op de aanschaf- en montagekosten van uw nieuwe rolluik. Vraag dus gratis en vrijblijvend offertes aan!

Gratis offertes vergelijkenBediening

Aantal Rolluiken

Verdieping (meer keuzes mogelijk)
Begane grond1e verdieping2e verdiepingHoger
Plaatsing rolluiken (meer keuzes mogelijk)
Achterkant huisVoorkant huisZijkant huisOverig